KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS


Tankoljon olcsóbb gázolajat járműveibe a SENSOR TECHNIK KFT
legkorszerűbb konténerkút rendszerein keresztül. 


ÜZEMANYAGKÚT A MUNKAGÉPEI, GÉPJÁRMŰVEI SZÁMÁRA 

Üzemanyagkút, konténerkút, műanyag üzemanyag tartály

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

ÜZEMANYAGKÚT

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERKÚT

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

MŰANYAG

TARTÁLY

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

KÁRMENTŐTERES

ÜZEMANYAGKÚT

110%-os kármentőtérben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály kimérő szerkezettel.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERES

ÜZEMANYAGKÚT

Föld fölötti szimpla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút zárt konténerben elhelyezve.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZIGETELET

TARTÁLY

Föld fölötti dupla vagy szimpla falú kármentőteres szigetelt tartály

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

SZÁLLÍTHATÓ

IBC TARTÁLYOK

Szállítható fém és műanyag tartályok ADR engedéllyel

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

ÜZEMANYAG

MEGTAKARÍTÁS

Teljes gépjármű üzemanyag és rakomány védelem

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

TANKOLÓ AUTOMATA

Konténerkút, üzemanyagkút kimérés automatizálás

 

 

 

idealisceg

AZ IDEÁLIS KONTÉNERKÚT

VÁSÁRLÁS ELŐTTI TANÁCSADÁS 


Tisztába tesszük azokat a fontos dolokat, amit érdemes tudni a konténerkút üzemeltetéséről, hiszen egy konténerkút vásárlás hosszútávú beruházás minden cég életében. Átbeszéljük, milyen tankolási szokásai vannak a vállalatnak és ennek megfelelően ajánlatot teszünk az ideális konténerkút méretre, kiszolgáló rendszerrre, továbbá segítünk kiválasztani az ideális üzemanyag beszállító partnert is.

Megvizsgáljuk az üzemanyagkút, konténerkút telepítési lehetőségeket, átbeszéljük az engedélyezési folyamatot és akár szakértő munkatársunkkal kiválaszthatja a konténerkút telepítési helyét is.

KONTÉNERKÚTRÓL BŐVEBBEN  JELENTKEZÉS INGYENES TANÁCSADÁSRA

ALÁBBI KÉRDÉSEKRE KÉSZÜLJÖN FEL KONTÉNERKÚT VÁSÁRLÁS ELŐTT

éves üzemanyag
felhasználás
az üzemanyag
felhasználás ingadozásai
gépjárművek
típusai, darabszáma
gépjárművek tankolási
szokásai (pl: minden nap
kötelező tele tankolni)

gépjárművek tankolási
időszakai (pl: reggel tankol mindenki)
gépjárművek üzemanyag
tank mérete (ebből paraméterezzük a kiszolgálási sebességet)
gázolaj elszámolás
pontosság
gázolaj kiadás
emberei tényezői

HOGYAN VÁLASSZON IPARI ÜZEMANYAGKUTAT?

KONTÉNERKÚTAT, DUPLA FALÚ FÖLD FELETTI ÜZEMANYAGTARTÁLYT VAGY MŰANYAG TARTÁLYT VÁSÁROLJAK? 


Az ipari üzemanyagkutak telepítésénél érdemes fontolóra venni, hogy melyik rendszer szolgálja ki legjobban a tankolási szokásainkat. 

A KONTÉNERKÚT:
Többnyire egy szimpla falú tartály kármentőtérben elhelyezve majd az egészet egy konténerbe tolják be. A rendszer lényege a kármentőtér, ugyanis ez biztostja a jogszabály szerint az üzemanyag védelmét. Ez a kármentőtér olyan, mintha egy kádba tennénk egy hordót, ha kilyukad a hordó a körülötte lévő kád megvédi a környezetet, nem folyik ki az üzemanyag. Tehát a kármentőtér képes megvédeni környezetünket és nem utolsó sorban az üzemanyagot is. A kármentőtér képes befogadni az üzemanyag 100%-át, így szavatolja a rendszer, hogy minden előírásnak megfelel.

MIÉRT JÓ A KONTÉNERKÚT?
Mert elvileg a konténerkút egy zárt rendszert alkot, a konténeren belül van a tartály és a kiszolgáló rendszer, azaz a kimérő is. Gyakran használják külső töltőpisztollyal, amely lehetővé teszi, hogy csak az üzemanyag beszállításakor szükséges a konténert kinyitni. Azonban a konténerkutakon egy egyszerű lakat védi a tartályt, ami inkább csak érzetben jó, egyébként minimális védelmet biztosít.

MI A PROBLÉMÁJA A KONTÉNERKÚTNAK?
Több gond is van velük, amik inkább használati oldalon jelentkeznek. Többnyire Olaszországából származó 3-4 mm falvastagságú tartályokkal szállítják, amelyek életkora sajnos alacsony. Az első két felülvizsgálaton még minden bizonnyal átmegy a tartály, de a harmadik revíziónál sajnos a lyukkorrózió miatt már nem kapnak fennmaradási engedélyt. Ez abból adódik, hogy a tartályok falvastagsága egy mért ponton sem csökkenhet 60% alá. Egyszerű számítás szerint ez maximum 1,2 -1,8 mm lyukkorróziós mélység lehet. 10-15 év használat után ez szinte törvényszerű. Európában jelenleg kapható gázolajok maximum 0,05% ként tartalmazhatnak. A gázolajban jelenlevő kénvegyületek sajnos a tartályokban korróziót okoznak, mivel a gázolaj hidroszkópikus tulajdonsággal rendelkezik, azaz "vízszívó" hatású. A gázolaj tartályok nem nyomástartók, folyamatosan kapcsolatban állnak a külső környezeti levegővel. A lélegzőszelepen keresztül a tartályba jutó párából a gázolaj megköti a vízmolekulákat. Így a tartályba kerülő víz korróziót okoz. E korrodáló hatásnak legjobban kitett felület a tartályok alja, is a víz nehezebb mint a gázolaj és ezért a tartályok aljára leülepszik. A gázolaj kénvegyületeiből a víz kioldja a ként, így egy nagyon híg kénsav oldat lesz a vízből, amely még jobban vékonyítja az üzemanyagtartályok falát. Pár év után néhány milliméteres lyukkorróziós pontok keletkeznek a tartályok alján, amelyek miatt nem kaphat fennmaradási engedélyt az üzemanyagkút.

A másik nagy gond, hogy nyáron 62-68 C° is felmelegedhet a konténerkút. Ami azért jelent problémát, mert a gázolaj lobbanáspontja 55 C °. A konténeren belül működő gázolajhoz készült szivattyúk nem robbanás biztosak (nincs ATEX minősítésük), így minimális szivárgás is hatalmas problémát okozhat.

Konténerkút vásárlása előtt ne csak arról győzödjön meg, hogy a gyártó milyen minősítésekkel rendelkezik. Nem elegendő, ha femutatja azokat a "minimális" minősítéseket, amelyek a gyártáshoz szükségesek, mert az inkább az üzemanyagkút gyártás tényét igazolja. Egy jó tanács, kérje el a festés minőségi tanusítványait, mert többször találkoztunk 1-2 év után kifakult, lepergett, felhólyagosodott konténerkúttal. Tehát fontos a minőség, mivel sokszor az alacsony ár mögött silány minőség rejlik.DUPLA FALÚ FÖLD FELETTI ÜZEMANYAGKÚT:
A veszélyes anyagok, köztük az üzemanyagok tárolásának talán az egyik legelterjedtebb formája a dupla falú tartály. Ez a megoldás lehet föld fölött és föld alatt is. A legszembetűnőbb különbség, hogy a föld alatti tartályok egy különleges bevonatot kapnak, hogy megvédjük őket a korróziótól. Föld feletti dupla falú tartályok esetében ez a speciális korrózióvédelem nem szükséges. Ezek a tartályok a legidőtállóbbak és a legbiztonságosabbak. A külső és a belső fal vastagsága minimum 10-11 milliméter, amely a konténerkút 3-4 mm falvastagságában szemben jelentős élettartambeli különbséget eredményez. Ezért is nevezhetjük legidőtállóbb ipari megoldásnak a föld fölötti dupla falú üzemanyagtartályokat.
 
MIÉRT JOBBAK A FÖLD FELETTI DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLYOK?

A fal vastagság miatt (3-4x vastagabb fal, mint a konténerkút esetén) többszöröse az élettartamuk, így hosszabb ideig működhetnek, mint a vékony tartályfalakkal rendelkező konténerkutak. Bármilyen meghibásodás keletkezik az üzemanyag kúton, az szinte azonnal látható, ellenben zárt konténertkutak esetén a meghibásodás csak akkor vehető észre, ha már nagy a baj. Nincs egyetlen eszköz sem zárt térben elhelyezve, ezért a nyári melegek okozta hőmérsékleti problémák ennél a megoldásnál nem léteznek. Az üzemanyagtartály dóm nyílása 600-660 mm, amely lehetővé teszi az üzemanyagtartály időszakos tisztítását és karbantartását. A konténerkutak esetén gyakran 440 mm átmérőjű a tartályok búvónyílása, ezért ezek a tartályok nem, vagy csak nagyon nehezen tisztíthatóak. Az esztétika sem elhanyagolandó tényező, mivel a dupla falú föld feletti tartályok mindig ipari környezetet alkotnak egy bordázott falú kék konténerrel szemben. Egy zárt konténerkút a telephely közepén elhelyezve egyrészt nem esztétikus, másrészt többnyire rombolja telephely képét. Dupla falú föld feletti tartályok sokkal több opcióval szereltek fel, mint a konténerkutak, ezért a használatuk sokkal könnyebb és egyszerűbb.
 
VAN PROBLÉMA A FÖLD FELETTI DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLYOKKAL?
 
Egyszerűen megfogalmazva nincs. Időtállóak, egyszerűbben karbantarthatók, kevésbé veszélyesek mint a konténer kutak, kialakítások miatt sokkal jobban illeszkednek egy ipari vagy egy mezőgazdasági üzemhez, mint egy konténer. Talán egyedül a problémának lehetne mondani, hogy vagyonvédelmi szempontból rosszabb, mint a konténerkút, de mint ahogy a fentiekben is írtuk, aki azt gondolja hogy egy egyszerű lakat megvédi a több mint 1 millió Ft értékű üzemanyagot, az biztosan nagyot téved.
 
Természetesen mindenkinek megvan a saját preferenciája, mi kizárólag rávilágítunk az előnyökre és a hátrányokra. Nem vagyunk elfogultak egyik típussal sem, mivel minden típust forgalmazzuk. Azonban annyi biztos, ha magamnak kellene vásárolni egy ipari üzemanyagkutat, nem konténerkutat, hanem egy dupla falú föld feletti tartályt telepíttetnék.

DUPLA FALÚ MŰANYAG TARTÁLYOK
A műanyag üzemanyag tartályok gyártástechnológiából fakadóan 5-10 m³ méretűek lehetnek, ezért nagyobb mennyiségű üzemanyag tárolására alkalmatlanok. Annyit azonban érdemes megemlíteni, hogy ez a technológia viszonylag újkeletű, nem kiforrott és nincs 10-20 éves tapasztalatunk a műanyag duplafalú föld feletti tartályokkal kapcsolatosan. Az azonban már most is látszik, hogy vagyonvédelmi szempontból a leggyengébb kivitelű üzemanyagtároló is kiszolgáló rendszerek. A műanyag üzemanyagtartályok másik nagy problémája az UV sugárzás. Minden gyártó igazolja hogy UV álló műanyagból készül az üzemanyagtartály, de ez az igazolás 10 évre szól. 10 évvel szemben a duplafalú föld fölötti üzemanyagtartályok (acél üzemanyagtartályok) életkorához elenyésző, viszont a műanyag tartályok árai koránt sem töredéke a fém üzemanyag tartályoknak. Tehát műanyag tartályok árai kedvezőek, de nincs több évtizedes tapasztalatunk a használatukról, annyi bizonyos, hogy ár érték arányban talán a legrosszabb választás.
 

ÖSSZEGEZVE 
Mindenkinek a saját pénztárcája alapján szükséges döntenie az üzemanyagkút telepítésével kapcsolatosan, azonban fontos figyelni a megbízhatóságra. Ha ennek alapján szeretnénk rangsort állítani, akkor magasan vezetnek a föld fölötti duplafalú fém tartályok. Minőségben, ár-érték arányban, megbízhatóságban, időtállóságban, karbantartás egyszerűségében verhetetlenek. Így a legjobb választás föld fölötti duplafalú tartály. Ha azt a szempontot is figyelembe vesszük, hogy a tartályt kinövi a vállalatunk és 10 év múlva szeretnénk nagyobbra cserélni, akkor is ez a tartály típus lesz a legkönnyebben eladható és a legértékállóbb eszköz.
 

MILYEN AZ IDEÁLIS ÜZEMANYAGKÚT MÉRETE?

Az alábbi táblázat segít önnek megismerni az éves gázolaj felhasználás tükrében az ideális gázolajkút méreteket. A táblázatban ajánlásokat talál a közel 20 év tapasztalataiból adódóan.

 

 

üzemanyag felhasználás liter/ éva cég tevékenységeüzemanyagkút javasolt méretejavasolt telephelyi üzemanyagkút típusa, kiszolgálási rendszer, üzemanyag-technológiai kiegészítő eszközök
0-50.000szállítmányozás
7 m3dupla falú műanyag tartály
50.000-120.00010 m3korszerűbb megoldású konténerkút, vagy dupla falú föld feletti tartály pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt
120.000-250.00010 m3korszerűbb megoldású konténerkút, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt, javasolt a tanksapka védelem is az üzemanyag megtakarítás érdekében
250.000-500.00020 m3korszerűbb dupla falú föld feletti tartály pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt, javasolt a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
500.000 - 1 M30 m3komplex konténerkút megnövelt méretben az Ad-Blue tárolásához és kiszolgálásához, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt, a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
1 M - 2 M2 x 30 m32 db egymás mellett elhelyezett korszerűbb konténerkút, megnövelt méretben az Ad-Blue tárolásához és kiszolgálásához, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt, a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással
0-50.000mezőgazdaság
10 m3legegyszerűbb üzemanyagkút, ha nem biztonságos a telephely akkor konténerkút, digitális számlálóval, pontos szintmérővel, szintmérő távoli lekérdezési lehetőséggel
50.000-120.00010 m3korszerűbb megoldású konténerkút, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomata javasolt - üzemanyag megtakarítás érdekében
120.000-250.00015 m3megbízható, időtállóbb dupla falú föld feletti üzemanyagkút pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával a jövedéki adó visszatérítés miatt, javasolt a tanksapka védelem is az üzemanyag megtakarítás érdekében
250.000-500.00025 m3korszerűbb konténerkút, vagy dupla falú föld feletti tartály ( kedvezőbb ár ebben a méretben ) pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, javasolt a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
500.000 - 1 M30 m3 ( 2 x 30m3 )komplex konténerkút megnövelt méretben az Ad-Blue tárolásához és kiszolgálásához, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával, a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
1 M - 2 M2 x 30 m32 db egymás mellett elhelyezett korszerűbb konténerkút, megnövelt méretben az Ad-Blue tárolásához és kiszolgálásához, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával, a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
0-50.000ipar7 m3legegyszerűbb föld feletti duplafalú tartály, pontos szintmérővel
50.000-120.00010 m3korszerűbb megoldású konténerkút, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, targoncák esetén tankolóautomata javasolt
120.000-250.00010 m3korszerűbb konténerkút, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, targoncák esetén tankolóautomata javasolt, munkagépek esetén tanksapka kontroll javasolt az üzemanyag megtakarítás érdekében
250.000-500.00020 m3komplex konténerkút, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, targoncák esetén tankolóautomata javasolt, munkagépek esetén tanksapka kontroll javasolt az üzemanyag megtakarítás érdekében
500.000 - 1 M30 m3dupla falú föld feletti tartály üzemanyagtartály pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, javasolt a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében
1 M - 2 M2 x 30 m32 db egymás mellett elhelyezett föld feletti dupla falú tartály, megnövelt méretben az Ad-Blue tárolásához és kiszolgálásához, pontos szintmérővel az üzemanyag átvételéhez, tankolóautomatával, a tanksapka védelem és a távoli szintmérés, leürülés riasztással az üzemanyag megtakarítás érdekében

 

 uzemanyag megtakarítas icon


ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

MILYEN TECHNOLÓGIAI KIEGÉSZÍTŐKET ÉRDEMES HASZNÁLNI


Nagyobb mennyiségű üzemanyag felhasználás esetén már érdemes komplex üzemanyagkútban gondolkodni, mivel jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el a pontos gázolaj átvétel vagy kiadás esetén. A fejlett üzemanyag-technológia segítségével az üzemanyagkúton kívül a járművekben is növelhetjük az üzemanyag megtakarítás összegét.

 

PONTOS SZINTMÉRÉS

A gázolaj átvételkor mérhető tartályban lévő és betöltött üzemanyag mennyisége. Ez garantálja, hogy nem hiányzik egy csepp sem a tartályból, továbbá a pontos szintmérés segít az időszakos megrendelések optimalizálásában, amivel éves szinten több százezer forint takarítható meg.

SZINTMÉRŐKRŐL BŐVEBBEN

TANKOLÓ AUTOMATA

Nem kell munkaerő az üzemanyag kiszolgálásához, továbbá minimálisra csökken az üzemanyag elszámolása fordított munkaidő. A korszerű tankolóautomatáink összeköttetésben vannak a szintmérővel, így egy komplett üzemanyag monitoring rendszert adunk.

TANKOLÓ AUTOMATÁRÓL BŐVEBBEN

JÁRMŰ ÜZEMANYAG VÉDELEM

Az üzemanyag útját követhetjük vele a kiadástól a felhasználásig. Megmutatja, hogy hol és mennyi ideig távolították el a tanksapkát, riaszt, ha nem megfelelő helyen vagy illetéktelen veszi az online tanksapkát. A rendszer védi a teljes járművet a szintmérőt, résolajcsövet, üzemanyagrendszert, szerelvényeket egyaránt.

JÁRMŰ ÜZEMANYAG VÉDELEM

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

A használat egyik fontos feltétele


A konténerkutak használata engedélyköteles. Az engedélyezés több fázisból áll a tervezéstől a használatbavételi engedélyig.

Bővebben...
A konténerkutak engedélyezési eljárását kétféle csomag opcióval végezzük. A konténerkút engedélyezés Komfort a legideálisabb szolgáltatás azok számára akik a legegyszerűbben, leggyorsabban szeretnék a konténerkutat engedélyek birtokában használni. Ez a csomag minden ügyintézést tartalmaz, továbbá a szolgáltatás teljes díját, a megrendelőink számára az illetékeket kell csak befizetni a hatóságok felé. Használja Ön is az Engedélyezés Komfort szolgáltatási rendszert!

 

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS KOMFORT
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS KOMFORT
 • HASZNÁLT ÜZEMANYAGKÚT ENGEDÉLYEZÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

  A konténeres üzemanyagtöltő állomás használata engedélyköteles. Az engedélyezés több lépésből álló folyamat amely a tervezéssel kezdődik és egészen a használatbavételi engedélyig megszerzéséig tart. A konténeres üzemanyagtöltő állomás engedélyezés szolgáltatás tartalmazz a létesítési engedély megszerzését , hatósíági szakvélemények beszerzésével, valamint a használatba vételi engedélyezési eljárás lefolytatását. Ez a csomag minden alap ügyintézést tartalmaz, de nem tartalmazza a speciális (esetenként szükséges) szakhatósági ügyintézés költségeit. A megrendelőink számára az illetékeket kell befizetni a hatóságok felé. Amennyiben komplex megoldást szeretne használja Ön is az Engedélyezés Komfort szolgáltatási rendszert!

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS KOMFORT

  Minden gondot, problémát leveszünk a válláról a konténerkút komfort engedélyezés szolgáltatással. Az engedélyezés több fázisból áll a tervezéstől a használatbavételi engedélyig és ebben teljes szolgáltatást adunk megrendelőink számára. A konténerkút engedélyezés Komfort a legideálisabb szolgáltatás azok számára akik a legegyszerűbben, leggyorsabban szeretnék a konténerkutat engedélyek birtokában használni. Ez a csomag minden ügyintézést tartalmaz, továbbá a szolgáltatás teljes díját, a megrendelőink számára az illetékeket kell csak befizetni a hatóságok felé. Rendeljen konténerkutat az engedélyezés komfort szolgáltatási csomaggal!

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS

  A konténerkutak használatba vételi engedélyez 10 év után lejár. Ilyenkor szükséges az üzemanyagkutak engedélyének véglegesítése. A végelegesítés ügyintézését a szolgáltatásunk tartalmazza.

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS KOMFORT

  A konténerkutak használatba vételi engedélyez 10 év után lejár. Ilyenkor szükséges az üzemanyagkutak engedélyének véglegesítése. A konténerkút engedélyezés véglegesítés komfort a legideálisabb szolgáltatás azok számára akik a legegyszerűbben, leggyorsabban szeretnék a konténerkutat a végleges engedélyek birtokában használni. Ez a csomag minden ügyintézést tartalmaz, továbbá a szolgáltatás teljes díját, a megrendelőink számára az illetékeket kell csak befizetni a hatóságok felé. .

 • HASZNÁLT ÜZEMANYAGKÚT ENGEDÉLYEZÉS

  Szolgáltatási csomagunk arra lett kifejlesztve, ha használt üzemanyagkutat szeretne engedélyeztetni. Az engedélyezés több lépésből álló folyamat amely a tervezéssel kezdődik és egészen a használatbavételi engedélyig megszerzéséig tart. A konténerkút engedélyezés szolgáltatás tartalmazz a létesítési engedély megszerzését , hatósíági szakvélemények beszerzésével, valamint a használatba vételi engedélyezési eljárás lefolytatását. Ez a csomag minden alap ügyintézést tartalmaz, de nem tartalmazza a speciális (esetenként szükséges) szakhatósági ügyintézés költségeit.

 

 

 

 

 

 

6


Üzemanyag technológiai csoport

21 év


Tapasztalat

53


Termék

1000 +


működő rendszer

sensor technik partnerek

 

LEGMODERNEBB KIEGÉSZÍTŐKKEL

Teljes konténerkút menedzsment egy rendszerben

Tankoló automata, korszerű szintmérő rendszerek, konténerkút monitoring és még sok más üzemanyag-technológiai rendszer teszi korszerűvé a konténerkútat. Célunk annak az állapotnak az elérése, hogy ne okozzon a konténerkút üzemeltetés több terhet mintha a közforgalmú kúton tankolna.

KONTÉNERKÚT AUTOMATIZÁLÁS

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Jármű üzemanyag kontroll

Tankoló automata után is ellenőrizhető az üzemanyag útja egészen az üzemanyag felhasznlásig. A járművek üzemanyag védelmére kifejlesztett ITC rendszereken keresztül.

JÁRMŰ ÜZEMANYAG VÉDELEM - BŐVEBBEN

A gázolaj ellenőrzése a járművekben 5% -18% közötti üzemanyag megtakaírást eredményezett partnereinknél, mivel alacsony beruházási költséggel teljes védelmet adunk a gépjárművek üzemanyag ellátó rendszerére. Nézze meg az üzemanyag védelem eszközeit és árait.

ÜZEMANYAG VÉDELEM WEBSHOP

AZ ÜZEMANYAGRÓL

Gázolaj átvétel és elszámolás

Az üzemanyag jövedéki termék ezért fontos, hogy pontosan számoljuk el, mivel a gázolaj felhasználást szigorúan ellenőrzik. Az üzemanyag átvételkor érdemes szigorúan ellenőrizni a megvásárolt mennyiséget. FONTOS! Nem az üzemanyagkútba áttöltött mennyiséget kell kifizetni, hanem a szállító levélen lévő mennyiséget (amit a járműbe töltöttek). Az üzemanyag átvétel lépéseit érdemes betartani, hogy "senki ne tudjon hibázni".

Bővebben...
Az üzemanyag pontos elszámolásával jelentős mennyiségű üzemanyag takarítható meg. A pontos elszámolás alapja egy pontos, megbízható tankoló automata, amely nem csak az emberi tényezőt és vele együtt a hibázást veszi ki a rendszerből, hanem fényt deríthet az üzemanyag másodlagos felhasználásra is.

 

SEGÍTÜNK, HA KÉRDÉSE VAN